Fekete-fehér

2024.05.05. 12:55

Rock & Roll hétvégét rendeztek Egerben

Hetven évet is repülhettek vissza az időben a rock & roll hétvégén. Az amerikai zene hódításának világát öltözékben, zenében és autókkal is megidézték.

Tóth Balázs

Időutazókká váltak a rendezvény látogatói a Rockabilly hétvégén

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Tóthpál Zoltán

A régi amerika világába költözhettek az első májusi hétvégén az Egerbe látogatók, hiszen a Hotel Egerben a VII. Black & White rock and roll hétvégét rendezték meg május 3-5. között. A rockabilly, a rock and roll és a rhytm and blues stílus hazai és külföldi zenekarai léptek föl és korhű autók is meglátogatták a rendezvényt. A Hotel Egerben fellépett a német Boogie Banausen - Teenage Rock 'n' Roll, a szlovák Banda Americano - Stray Cats Tribute, valamint a Lonesome Carroll Rockabilly Show, a B'15 Truckabilly Trió feat. Nitus, a Matchboys Rock 'n' Roll Show, az Elvis & Johnny Cash Show, valamint a Blackwater Bullfrog. A résztvevők idén a Szépasszonyvölgyben is megfordultak autóikkal és egy showműsort is megnéztek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában