Kék hírek, bulvár

2017.02.20. 13:47

Drogterjesztőket fogtak el a rendőrök

Különféle kábítószergyanús anyagokat és az ezek terjesztéséhez szükséges eszközöket találtak két egri férfi lakásán a rendőrök.Videó

HEOL

Az Egri Rendőrkapitányság nyomozói február 16-án 17 óra 15 perc körül az egri Sas úton ellenőriztek egy 27 éves bátori férfit és egy 28 éves füzesabonyi nőt. A ruházatuk átvizsgálása során kábítószergyanús zöld növényi származékot találtak, ezért B. Lajost és P. Ivettet előállították a helyi rendőrkapitányságra.

A velük szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt mindkettőjük esetében pozitív értéket mutatott, ezért kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt hallgatták ki őket.

A további adatgyűjtést követően a nyomozók február 17-én a déli órákban elfogtak egy 33 éves és egy 20 éves egri férfit, akiknek a lakásán tartott házkutatás alkalmával 43,5 gramm kábítószergyanús zöld növényi származékot és 9,8 gramm fehér port, illetve ezek terjesztéséhez szükséges eszközöket is találtak. A lefoglalt anyagok az elsődleges szakértői vélemény alapján kábítószernek minősülnek - tájékoztatott a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

Közölték: B. Gábor és K. Marcell ellen - őrizetbe vételük mellett - kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt indult eljárás.

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya előterjesztést tett a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet az Egri Járásbíróság február 20-án elrendelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!