Kék hírek, bulvár

2016.10.28. 19:27

Megtalálták mindkét eltűnt férfit

Egészséges állapotban megtalálták mindkét férfit, akik az elmúlt napokban tűntek el.

HEOL

Csütörtökön számoltunk be arról, hogy eltűnt egy 76 éves ostorosi lakos, aki október 26-án ostorosi otthonából a közeli tó melletti erdőbe indult gombát szedni, azonban onnan nem érkezett haza. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig két napig nem vezettek eredményre. Pénteken polgárőrök találták meg a férfit Ostoros külterületén – mondta el Lázár Levente a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Információink szerint a mentőszolgálat munkatársai a bácsit az egri kórházba szállították további kivizsgálásra, de úgy tudjuk, hogy egészségés. Nem megerősített forrásból tudjuk, hogy a férfi eltévedt az erdőbe.

Pénteken délután számoltunk be arról, hogy Maklárról is eltűnt egy 49 éves férfi. A rendőrség információi szerint október 27-én a déli órákban maklári otthonából egy ezüstszűrke színű, Ford Mondeo típusú gépjárművel ismeretlen helyre távozott. 
Pénteken délután Debrecenben megtalálták a helyi kapitányság egyenruhásai a férfit. Szerencsére ő is egészséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!