Közélet

2016.10.25. 20:01

Ez állati jó volt!

A csodaszép, okos és fürge westie. A francia buldog a család kedvence. A játékos Border Collie. A törpe pincser, aki azt hiszi, ő nem is kutya.

HEOL


Fotókat kértünk, önök küldtek, majd játszottak, szavaztak és végül mi ajándékoztunk.

Nagyon sok emberhez eljutott az állatok világnapja alkalmából meghirdetett játékunk. A versenyre állati jó szelfiket vártunk, melyen a gazdi és a kis kedvenc szerepelt. A legtöbb szavazatot gyűjtött fotók beküldőit értékes ajándékkal jutalmaztuk. Most pedig megismerhetik őket, ugyanis nemrégiben szerkesztőségünkben jártak, hogy átvegyék a nyereményeket.

Legutóbbi játékunk is népszerű volt, köszönjük mindenkinek, aki részt vett benne! A számok magukért beszélnek: az Én és a Kedvencem elnevezésű, az állatok világnapjához kapcsolódó felhívásunkra 453 kép érkezett és közel 61 ezer látogatót vonzott a HEOL Facebook-oldalára. A képekre összesen több mint öt és fél ezer szavazat érkezett.

A játék lezárultával kihirdettük az eredményt, a nyertesek pedig kedvencükkel bejöttek a szerkesztőségbe, hogy átvegyék jutalmukat.
A legtöbb szavazatot Kiss Tibor és westie kutyája kapta. Tibor édesapjával és a két és fél éves Bobival érkezett szerkesztőségünkbe. A játékról a Heolon olvastak és úgy döntöttek, megpróbálják, ugyanis a kis westie már egy másik versenyen is nagy sikerrel részt vett. Most is buzdították az ismerősöket, barátokat, hogy szavazzanak és végül meg is nyerték a legtöbb szavazattal a versenyt.

– Sétáltatásnál is többen megcsodálják, lefényképezik, ha pedig nincs velünk, akkor hiányolják – mesélte büszkén a gazdi. Tibor azt is megosztotta velünk, hogy volt egy hölgy, aki mikor meglátta, a meghatottságtól elsírta magát, ugyanis neki is volt egy ilyen kutyája, de ilyen szép westie-t még nem látott.
Gazdája elmondta: az ajándék kutyaeledelt egy westiekkel foglalkozó menhelynek szeretné adni, ahol olyan kutyák vannak, akiket kidobtak, mert betegek.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Tóth Beáta és Penni illetve Kiss Tibor és Bobi Fotók: Berán Dániel
[/caption]

– Egy kedves ismerősöm ajánlotta, hogy nevezzünk be Penivel a játékra – mondta el Tóth Beáta érdeklődésünkre, aki másfél éves Border Colliejával érkezett hozzánk. Megtudtuk, hogy Bea párjával él és a kiscsaládban van még egy idősebb kutyus is. A négylábúak teljes értékű családtagnak számítanak. – Nagyon sokat foglalkozunk a kutyusokkal, folyamatosan tanítjuk őket. Szellemi játékokkal, ügyességi feladatokkal fejlesztjük őket, emellett rendszeresen járunk sportolni velük. Van nekik egy igazi társasjátékuk, amivel az a feladatuk, hogy ki kell nyitniuk különböző fakkokat, amikben jutalomfalatok és egyéb finomságok vannak – árulta el Bea. A nyereményt Beáék is felajánlottak az egri menhelynek.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Bóta Judit és gyermekei Chanel nevű kutyusukkal Fotó: Berán Dániel
[/caption]

Két kislány és egy francia buldog. Ez a beküldött fotó lett a második.
– Minden a szilvásváradi kutyakiállításon kezdődött, egy esős napon, ott beszélgettünk, hogy kellene még egy kiskutya a most 12 éves bichon havanese-n mellé. Van két lányunk, s úgy gondoltuk, jó lesz, ha egy új kutyával tanulják meg az állatok szeretetének fontosságát. Aztán találtuk egy tenyésztőt és megvettük – mesélt a kezdetekről Bóta Judittal és párja Bóta Csaba. Elmondták: a most hat hónapos Chanel a család kedvence. A két gyermekünk is szeretett volna neki nyerni ajándékot, ezért neveztünk a versenyre. A felhívást megosztottuk a közösségi oldalon és még az utolsó napokban is buzdítottuk ismerőseinket, hogy szavazzanak. A nyereménynek örülünk, de valószínű, hogy elajándékozzuk, mert Chanel allergiás a csirkés tápokra.

Karnizs Nikolett szomorú volt először, amikor megtudta, hogy hozhatta volna kedvencét is a nyeremény átvételére. Elmondta, hogy Zsebike egy törpe pincser, aki jövő héten lesz egyéves.
– Nagyon nagy a mozgásigénye, valójában azt hiszi, hogy ő nem is kutya, folyamatosan felmászik, felugrál az emberre. Ölelkezik és puszit ad – mondta el büszke gazdi.
Megtudtuk, hogy egy ismerőse ajánlotta a Heol játékát és mivel nagyon szereti az állatokat, így természetes volt, hogy benevez. Zsebikének korábban eltörött a lába, így két hónapig lábadozott, de szerencsére már visszanyerte korábbi vidámságát.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Karnizs Nikolett Fotó: Berán Dániel
[/caption]

Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek!

Az Én és a Kedvencem játékot lezártuk, ám érdemes továbbra is figyelemmel kísérni a heol.hu oldalt, ugyanis hamarosan újabb izgalmas játékot hirdetünk!

Sündisznó és delfin is érkezett

A heol.hu fotóversenyére olyan szelfiket vártunk, amelyeken a büszke gazda kutyájával, macskájával, papagájával, egyéb kedvencével szerepel. A beküldést követően a közösségi oldalon szavazni is lehetett a fotókra. Felhívásunkra többségében ebek érkeztek, de jött gazdi a cicájával, sündisznó, ló, és még delfin is. Ezúttal is megérte játszani velünk, ugyanis a legtöbb szavazatot begyűjtő fotók beküldői prémium táppal kényeztethetik kedvencüket az Acana és az Orjen gyártójának jóvoltából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!