Közélet

2016.10.26. 12:42

Két és fél millió forintot adtak a Bátor Tábornak

Az épp 15 éves Bátor Tábor súlyosan beteg gyerekeknek és a családjaiknak nyújt sorsfordító élményeket.

B. K.

A Bosch Budapest Big Band október 21-én a hatvani Grassalkovich-kastélyban adott teltházas jótékonysági koncertet, amelynek a bevételét a hatvani Bosch-gyár megduplázta, így a két és fél millió forint támogatást, a munkatársak döntése alapján, az idén a Bátor Tábor Alapítvány kapta meg.

A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. kezdeményezésére megszervezett esten egyébként több mint 130 vendég élvezte a Bosch Budapest Big Band és a sztárvendég, Kozma Orsi jazzénekesnő előadását. Volker Schilling, a hatvani gyár gazdasági ügyvezető igazgatója beszédében kiemelte: „Bízom benne, hogy ezzel a koncerttel nemcsak a vendégeknek szereztünk vidám perceket és kikapcsolódást, hanem a Bátor Táborba érkező gyermekek és családjaik is még több élményhez juthatnak az összegyűlt pénzből. Mi ezzel szeretnénk elősegíteni gyógyulásukat”.

Az épp 15 esztendeje létrejött Bátor Tábor súlyosan beteg gyerekeknek és a családjaiknak nyújt sorsfordító élményeket, továbbá erőt, eszközöket az élethez, a gyógyuláshoz. A daganatos és krónikusan beteg gyerekek élményterápiás kezelésével foglalkozó alapítvány évente csaknem ezer gyermeket táboroztat ingyenesen Hatvanban.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Az adományozás kihirdetésének ünnepélyes pillanata Fotó: Beküldött
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!