Közélet

2016.10.27. 18:20

Testet, lelket, szellemet erősítik

A „Kitekintés a sokszínűségbe” rendezvényen különböző spirituális hagyományokkal, önismereti módszerekkel ismerkedhetnek meg a testi, lelki, szellemi feltöltődésre vágyók október 30-án a Grassalkovich Művelődési Házban.

HEOL

A program 8 órakor reggeli meditációval és jógával indul Javorek Margit vaisnava jógamester vezetésével. A jóga után 9.30 órától Bori Gabriella védőnővel a gyermekekről cseveghetnek a szülők. 10.30-tól Bene Györgyné Máté Csilla a Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogságprogramjának hatvani klubvezetője mítoszok és tudományos tények alapján avatja be a hallgatóságot az elérhető boldogság rejtelmeibe.

A boldogságra hangolódás után Javorek Margit a női önismeret alapjairól tart előadást. De, hogy ne csak a lélek és a szellem erősödjön, hanem a test is, a mozgás fontosságáról is szó lesz a nap folyamán. 13 órától Furuczné Irénke Ironman bajnoknő hívja beszélgetésre az érdeklődőket. Lénárt Ferenc a bringák szakértője arról beszél majd, hogy miért és hogyan kerékpározzunk. 15 órától Szalay Csilla asztrológus az emberi létezést mutatja be spirituális megközelítésben. A rendezvény Nirmala Gráma előadó Kirtan Mantra zenéjével ér véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!