Sport

2016.02.10. 18:14

A labdarúgó látta a mélybe zuhanást

Annyira a történtek hatása alá került, hogy egy nappal az eset után sem tudott aludni a vasárnap Egerben történt öngyilkosság egyik szemtanúja.

B. Cs.

A neve elhallgatását kérő futballista saját mérkőzése közben látta, ahogy a tragédia bekövetkezik.
– Először azt hittem, hogy képzelődök – árulta el a heol.hu-nak a felsővárosi műfüves pályán éppen az eset bekövetkeztekor edzőmeccset játszott focista. – Hirtelen arra is gondoltam, lehet, hogy ledobtak valakit, ami aztán nagyot puffant. Ez hallottam is. Utána jöttek a mentők, a rendőrök és megjelentek a nyomozók a tetőn. Amikor aztán este lefeküdtem és lecsuktam a szemem, azt láttam magam előtt, ahogy repül lefelé az illető. Újra és újra lejátszódott előttem az egész. Szörnyű volt átélni, emiatt nem is tudtam aludni.


Vasárnap a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kérdésünkre megerősítette, hogy valóban mélybe zuhant a tetőről egy harminc-negyven év közötti fiatalember.

A heol.hu-n egy olvasónk azt írta: „A Malomárok utca egyik lakásában lakok és pont rálátni a tízemeletes épületre ahonnan a fiatalember ugrott. Abban a szerencsétlen véletlenben voltam, hogy láttam, ahogy leugrik. Öngyilkosság volt.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!