Sport

2016.07.30. 12:37

GYAK: 46 gólos csatárduó érkezett

Ivony Attila mellé másik gólgyárost is igazolt a megyei bajnok. És íme a legfrissebb eredmények a legutóbbi edzőmeccsekről.

B. Cs.

A megyei I. osztály bajnoki címvédő csapata, a Gyöngyös AK öt játékost igazolt a nyáron. A már portálunk által is közölt Ivony Attilán (Detk) és Halasi Ádámon (Nagyréde) kívül Herpai Gergely (Detk), Gyurcsik Milán (Besenyőtelek) és Ludányi Nándor (Gyöngyöstarján) is a mátraaljaiaknál folytatja pályafutását. Utóbbi a 2015/16-os pontvadászatban 25 találattal második helyen végzett a góllövőlistán a 32 gólos Besenyei Ferenc (Heves) mögött, míg Ivony 21-szer volt eredményes a detkieknél.
A GYAK szombat délelőtt a Szerdahelyi Gábor irányította jászárokszállásiak ellen játszott edzőmeccset. A négy gólt hozott mérkőzésen a vendégek a 90. percben egyenlítettek.


Felkészülési mérkőzések eredményei:

Gyöngyösi AK - Jászárokszállás 2-2 (1-0)
Gól: Ivony A., Gergely, ill. Bartók P. 2


Tiszafüred - Eger SE 0-3 (0-1)
Gól: Montvai, Pataki, Antal

Kazincbarcika U19 - Borsodnádasd 2-2 (2-1)
Gól: Jakab Á., Érsek M.

 [caption id="" align="alignleft" width="650"] Ludányi Nándor (fehérben) lényegében visszatért a GYAK-hoz Fotó: Albert Péter
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!