Hírek

2008.10.31. 14:21

Verekedés volt a Heves megyei közgyűlés

Verekedés tört ki a hevesi megyegyűlésben az egri kórházvédők és a biztonsági őrök között.

BAMA

A testület arról akart dönteni, hogy november elsejétől a Hospinvest Zrt. működtesse az egri megyei kórházat. Reggel bombariadó volt, de a fél 12-től megkezdődött ülést is folyamatos bekiabálások szakították meg.

Verekedés tört ki a Heves megyei közgyűlés pénteki ülésén. Az egri kórházvédők összeverekedtek a biztonsági őrökkel. A Heves Megyei Online beszámolója szerint a terem hátsó traktusát, ahol a tüntetők vannak, le akarták zárni. A kavarodásban néhányan elestek. Rendőröket is hívtak, akik igazoltatták a dulakodókat.

A testület arról akar dönteni, hogy holnaptól, november 1-től a Hospinvest Zrt. működtetésébe adják az egri Markhot Ferenc kórházat. Az ülést pénteken reggel bombariadó miatt nem tudták elkezdeni. Petrovics András, Eger rendőrkapitánya a megyei közgyűlés tanácskozása előtt jelentette be, hogy egy jelzés szerint a megyeházán bombát helyeztek el, ezért mindenkit megkért arra, hogy hagyja el az épületet. Az épületet fél tizenkettőre vizsgálták át, akkor kezdődhetett csak meg az ülés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!