Bulvár-celeb

2024.04.23. 17:30

Filmezni fog kis Grófo, azt is elárulta, miről szól majd az alkotás (videó)

Nagy dobásra készül a népszerű énekes.

MW

Forrás: life.hu

Mint arról már korábban hírt adtunk, vandálok tették tönkre kis Grófo édesapjának nyughelyét, a művész pedig még azóta is a történtek hatása alatt van.

Ezzel valójában meggyalázták édesapám sírhelyét

– mondta Kis Grófo a Mokka műsorában. Az énekes szerint szerencse a szerencsétlenségben, hogy a rongálók útját állták a betonlapok, így nem tudtak lejutni a koporsóig. A nyomozás jelenleg is zajlik, és Kis Grófo bízik abban, hogy a rendőrség kézre keríti az elkövetőket.

Azonban nem csak szomorú dolgok történtek mostanában Kis Grófo családjában, hiszen fia, Lacika 12 éves lett. Hatalmas volt a boldogság és az ünneplés, a zenészben viszont csak ekkor tudatosult, hogy mennyire rohan az idő.

Büszke rá, hogy gyerekei mindannyian jó tanulók, és mivel azt vallja, hogy "annyi ember vagy, ahány nyelven beszélsz", a kicsiket a magyar mellett anyanyelvi szinten tanítják lovári cigányra és már angolra is.

Kis Grófo azt is elárulta, hogy óriási dobásra készül. 

Kisfilmet forgat ugyanis az oláhcigányság múltjáról, jelenéről, valamint kultúrájáról, amit az énekes szerint nem elég csak elmesélni, hanem a hétköznapokban is gyakorolni kell. 

Reméli, hogy az alkotás elnyeri majd a közönség tetszését, és nem zárta ki, hogy a jövőben egy hosszabb filmet is szentelnek a témának - derül ki a Tények.hu cikkéből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában