Chat GPT

2024.03.21. 12:26

Kiderült, milyen az ideális Tündérszép a mesterséges intelligencia szerint

Nincs ideális testforma vagy hajszín – a mesterséges intelligencia szerint nem ezen múlik, hogy valakiből szépségkirálynő lesz-e. Laptársunk, a delmagyar.hu a Chat GPT hívta segítségül, hogy kiderítse, milyen az ideális Tündérszép.

Heol.hu

Továbbra is tart a jelentkezés a Tündérszépek országos szépségversenyünkre, amelyet 2024-ben, immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. Az első, regionális fordulóból három lány jut tovább az őszi, országos döntőbe. A mezőny legmagasabb értékelését kapó, de az ítészek által nem kiválasztott versenyző közönségkedvencként még egy szavazáson megméretheti magát a másik hat régió „szívkirálynőivel”. A központi közönségszavazás nyertese is bejut a 22 fős fináléba.

A hamarosan kezdődő fotózások előtt laptársunk, a delmagyar.hu a mesterséges intelligenciát hívta segítségül, hogy kiderítse, milyen az ideális szépségkirálynő.

– Az ideális női testforma lehet sportos, kerekebb, karcsú vagy görbe vonalú, és mindez egyénenként változhat. Az ideális női testforma az, amelyben valaki egészségesnek és kiegyensúlyozottnak érzi magát – írta a mesterséges intelligencia, amely arra a kérdésre, nagy eséllyel milyen hölgyet választ a zsűri királynőnek, szintén nem adott egyértelmű választ. Véleménye szerint egyes versenyeken a magasság, a testalkat és a vonzó arc együttese lehet fontosabb, míg másoknál a kifinomultság, a kiegyensúlyozott megjelenés és a kifinomult stílus kerül előtérbe.

Az MI arra a kérdésre is választ adott, hogy a verseny végén milyen típusú hölgyet koronázna meg:
– Az igazságosság és a méltányosság érdekében fontos lenne számomra, hogy minden résztvevő egyenlő esélyekkel induljon, és hogy a döntéseket kizárólag az objektív kritériumok és a versenyzők képességei alapján hozzam meg. A cél az lenne, hogy az általam kiválasztott győztes olyan nő legyen, aki képes képviselni a szépséget, intelligenciát és kifinomultságot a lehető legjobban – írta. 

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Heves vármegye szépségei Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában