Bűnözés

2024.04.10. 10:56

A kutyaszalámit is vitték a felnémeti betörők

Bódi Zsolt képviselő híradása szerint betörtek a Felnémeti terményboltba. Az irodában talált tv és hősugárzó mellett 30 kutyaszalámit és némi készpénzt vittek magukkal az elkövetők.

Szabadi Martina Laura

Ismét betörés történt Felnémeten, tette közzé Bódi Zsolt képviselő.

– Most a Felnémeti terményboltba törtek be a bátor harcosok! Mivel a tápos zsákok nehéznek bizonyultak, így az irodában talált tv és hősugárzó mellett 30 kutyaszalámit és némi készpénzt vittek magukkal! A rendőrség ismét elkezdte a felderítést, jöttek a helyszínelők, jönnek a kutyás rendőrök és most is mint mindíg becsülettel elvégzik a munkájukat! – írta a képviselő. Az esetről érdeklődtünk a rendőrségnél.

Bódi korábban elmondta, Felnémeten mindennaposak a problémák, a rendőrök hiába viszik be az elkövetőket, nem tudják hosszútávon benntartani őket. Márciusban sajtótájékoztatót is tartott a Béke telep közbiztonságáról. Akkor használt tűt mellékelt leveléhez egy, a felnémeti bűnözés miatt elkeseredett helyi. A képviselő változást sürget, szerinte a jogalkotásba is bele kellene nyúlni, hiszen heti szinten történnek betörések, rengeteg a drogos, a rendőrség pedig hiába keríti kézre az elkövetőket.

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában