Siker

2024.04.20. 13:32

Terepfutó bajnokságon remekelt az egri tűzoltónő

Bronzérmet szerzett Istványi Nóra tűzoltó főhadnagy. A terepfutó bajnokságon kategóriájában a harmadik helyen végzett.

Heol.hu

Első alkalommal biztosított helyszínt a BM Országos Terepfutó és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Pontszerző Terepfutó Bajnokságnak a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A Szekszárdon április 17-én megtartott országos bajnokságot a Magyar Rendészeti Sportszövetség, az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület és a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közösen rendezte meg a Szekszárd közelében fekvő Sötétvölgyi Gyermektábort körülölelő erdőben. A megmérettetésen két Heves vármegyei kollégánk is részt vett. Istványi Nóra tűzoltó főhadnagy, katasztrófavédelmi megbízott, illetve Kerek Péter tűzoltó őrnagy, a pétervásárai katasztrófavédelmi őrs parancsnoka tették próbára állóképességüket - közölte portálunkkal Nagy Csaba vármegyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Istványi Nóra kategóriájában a harmadik helyezést érte el a terepfutó bajnokságon
Istványi Nóra kategóriájában a harmadik helyezést érte el a terepfutó bajnokságon
Forrás: heves.katasztrofavedelem.hu

A versenyt a Magyar Atlétikai Szövetség szabályai szerint bonyolították le, ötvenkettő belügyi, ezen belül tizennyolc katasztrófavédelmi szervezettől összesen mintegy ötszáznyolcvannyolc sportoló érkezett az ország minden tájáról. A bajnokságon a Belügyminisztérium és a belügyi szerveknél dolgozók, valamint a belügyi oktatási intézmények tanulói is részt vettek. A futók különböző korcsoportokban két, három, négy és hat kilométeres távon indultak. A szeszélyes áprilisi időjárás mellett változatos terepviszonyok fogadták a futókat. A legeredményesebb belügyi csapat a Terrorelhárítási Központé, míg a legjobb katasztrófavédelmi csapat a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságé lett.

Istványi Nóra három kilométer távot teljesítve kategóriájában a dobogó harmadik fokára állhatott fel, Kerek Péter szintén három kilométert futott és kategóriájában a tizenharmadik helyen végzett. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában