Kigyulladt

2024.05.09. 14:30

Súlyos égési sérültet mentettek a tűzoltók Egerben

Szerdán 5 alkalommal avatkoztak be vármegyénk tűzoltói. A 3 tűzesetet és 2 műszaki mentést 7 hivatásos tűzoltóegység kezelte.

Heol.hu

Délelőtt a gyöngyösi hivatásos tűzoltók Gyöngyösorosziban, délután a hatvani hivatásos tűzoltók Turán oltottak el kisebb kiterjedésű szabadtéri tüzeket, tájékoztatta portálunkat a szerdai eseményekről Nagy Csaba tűzoltó százados szóvivő.

Árokba hajtott egy autó a 24-es főút 4-es kilométerénél kora este. A gépjármű vezetője ki tudott szállni a kocsiból, melyet a gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanítottak. A balesetben a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

Két személyautó karambolozott este Nagyfügednél, az M3-as autópálya 96-os és 97-es kilométerszelvénye közötti szakaszon. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A balesetnek nem volt sérültje.

Kigyulladt, majd teljes terjedelmében égett egy tíz négyzetméteres faház tegnap éjszaka Egerben, a Braunvölgy-dűlőben. Az egri hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a házban tartózkodó ember elhagyta az épületet, az egységek vízsugarakkal oltották el a tüzet. Az eset során egy ember súlyos égési sérüléseket szenvedett. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában