Ütközés

2024.05.07. 09:15

Villanyoszlopot döntött egy helyi járatú busz Egerben - Frissítve

A busz eddig tisztázatlan körülmények között a járdára hajtott. Kidöntött egy villanyoszlopot is.

Heol.hu

Frissítés:

Lázár Levente rendőrségi sajtóreferens később elmondta portálunknak, hogy a helyszíneléssel végeztek, megtudták, hogy a busz kereke felkapott a padkára, megdobta a buszt, amely egy villanyoszlopnak ütközött és kidöntötte azt. Sérült nincs, a baleset anyagi káros, a körülményeket az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Korábban írtuk:

Olvasónk jelezte portálunknak, hogy kedden reggel a Cifrakapu úton egy busz a járdára hajtott és kidöntött egy villanyoszlopot. Megkérdeztük a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányságot és a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot, hogy mit tudnak az esetről.

Útpadkára sodródott és kidöntött egy villanyoszlopot a helyi járatú busz Egerben
Útpadkára sodródott és kidöntött egy villanyoszlopot a helyi járatú busz Egerben
Forrás: Beküldött fotó

Lázár Levente rendőrségi sajtóreferens elmondta, hogy egy autóbusz eddig tisztázatlan körülmények között az útpadkára sodródott, ahol egy közvilágítási lámpát kidöntött. Információk szerint egy hölgy sérült meg könnyebben a balesetben.

Nagy Csaba katasztrófavédelmi szóvivő közölte, hogy az egri hivatásos tűzoltók a helyszín biztosításában vesznek részt. A busztársaság és az áramszolgáltató szakemberei is a helyszníre siettek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában