Nyitás

2023.07.01. 13:22

Olyan hely nyílt az aprócska Kisfüzesen, hogy a városok is megirigyelhetnék

Nem mindennapi helyszín nyitotta meg kapuit Kisfüzesen.

HEOL

Újabb értékkel gyarapodott térségünk, megnyitott a Barka-Kisfüzesi rendezvényporta - adta hírül Horváth László országgyűlési képviselő a Facebookon.

Mint írta, Heves megye legkisebb településén, szemet gyönyörködtető környezetben, egy igazán különleges rendezvényhelyszín nyitotta meg kapuit: térségünk természeti kincsei és a helyben élő hagyományok egyvelegét kínálja a helyieknek és a vendégeknek. Konferenciaterem a munkához, Salvus-párás sószoba, bentonitos gyógyiszap és Parádi-víz az egészségért, kemence és sparhelt a helyi ízekért, gyermekjátékok, sorolhatnánk még…

– Gratulálok az önkormányzatnak a sikeres projekthez, köszönet a támogató kormányzati döntésért - a helyiek használják egészséggel, gondozzák, töltsék meg tartalommal, a vendégek pedig kóstoljanak bele térségünk kincseibe, hagyományaiba, értékeibe! - hívta fel a figyelmet az országgyűlési képviselő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában