Bajnokok

2024.03.30. 07:48

A kerecsendi diákok lettek az ország legjobb fekvenyomói

A Fekvenyomó Diákolimpia Országos döntőjét március 24-én Budapesten rendezték meg. A kerecsendi diákok lettek a legjobb fekvenyomók.

Barta Katalin

Országos bajnoki címet szerzett napokban a Kerecsendi Magyary Károly Általános Iskola csapata.  A Fekvenyomó Diákolimpia Országos döntőjét március 24-én Budapesten rendezték meg, melyen 835 versenyző indult. 

Kerecsendi diákok a fekvenyomó bajnokság legjobbjai
Kerecsendi diákok a fekvenyomó bajnokság legjobbjai
Forrás: Beküldött fotó

A IV. Korcsoport fiú Csapatbajnokságát a kerecsendi iskola tanulói nyerték meg: Balog Dávid, Danó Gergő, Fehér Milán, Nagy K. Sámuel, Puporka Erik, Puporka István, Tyukodi Balázs felkészítőjük, testnevelőtanáruk Prokaj Adorján vezetésével. 

Az egyéni bajnokságon is fantasztikus eredményeket értek el a fiúk. Puporka István országos bajnok lett 74 kg-ban. További eredmények: Nagy K. Sámuel 105 kg-ban negyedik,  Hely Danó Gergő 59 kg-ban ötödik,  Hely Puporka Erik 83 kg-ban a nyolcadik, Hely Fehér Milán 59 kg-ban a tizedik, Hegy Balog Dávid 53 kg-ban a tizenegyedik,  míg Hely Tyukodi Balázs 66 kg-ban a tizenkettedik legjobbnak bizonyult.

Gratulálunk a kitartó munkához és az elért szép eredményekhez minden versenyzőnek és felkészítőjüknek!

Nemcsak az erő, de az ész is fontos a kerecsendi iskolában. Tavaly a sakkozók értek el fényes eredményeket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában