Választás 2024

2024.04.17. 13:30

A zeneiskola vezetője is képviselőnek indul Egerben

A 7. választókörzetben a Fidesz-KDNP által támogatott, de független képviselőjelölt indul, ő Gulyás László.

Heol.hu

Gulyás László (balra) is megméretteti magát a választáson

Forrás: Vágner Ákos/Facebook

Gulyás László a Fidesz-KDNP által támogatott, de független képviselőjelölt Eger 7. számú választókerületében Vágner Ákos Fideszes polgármesterjelölt közlése szerint.

Azt írta: „László több évtizede dolgozik kulturális területen. Közel egy évtizede vezeti az Egri Farkas Ferenc Zeneiskolát. Kétgyermekes apaként és férjként fontosnak tartja a családi értékeket. Mint mondja, az elmúlt években egy helyben topogó, sokszor személyeskedő városi politika miatt határozott úgy, hogy megméreti magát az önkormányzati választáson. Szerinte ahhoz, hogy Eger lépést tudjon tartani a hozzá hasonló lélekszámú városokkal, elengedhetetlen, hogy fejlődjön az infrastruktúra, a városi közlekedés, valamint minőségi kultúrafogyasztást kínáljon Eger. Abban hisz, hogy kulturált és higgadt hozzáállással, szakmai döntésekkel ez megvalósítható. Közös célunk, hogy Eger végre a fejlődés útjára lépjen!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában