Díj

2024.04.27. 16:15

Az év karbantartója díjat Besenyei Árpád kapta

A terv-koordinációs csoport irodavezetője a Nemzetközi Karbantartási Konferencián vette át a díjat. Az év karbantartója elismerést műszaki kihívásokkor ellátott feladatáért ítélték neki.

Szabó István

Besenyei Árpád, az MVM Mátra Energia Zrt. Erőmű terv-koordinációs csoport irodavezetője vehette át az idei veszprémi Nemzetközi Karbantartási Konferencián Az év karbantartója díjat, adta hírül a visontai energetikai vállalat a közösségi oldalán.

Besenyei Árpád a megérdemelt oklevéllel a kezében
Besenyei Árpád a megérdemelt oklevéllel a kezében
Forrás: MVM Mátra Energia Zrt./Facebook

– A díjat kollégánknak a társaságunknál 2022-es év végén fellépő műszaki kihívásokkor ellátott feladatáért ítélték oda. Ezen időszak alatt Besenyei Árpád a generátorok kivitelezési munkájának vezetője volt. A féléves munka során 5 generátor kiszerelése és 3 generátor beszerelése és üzembe helyezése az ő vezetésével történt. Besenyei Árpád közel 40 éve dolgozik társaságunknál, amely időszak alatt számos erőműi szervezet vezetője volt, mindemellett az erőmű életének meghatározó pillanataiban szakmai hozzáértésével segített. Kollégánknak a díjhoz az MVM Mátra Energia Zrt. nevében szívből gratulálunk! – olvasható az MVM Mátra Energia Zrt. Facebook-oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában