Majális az állatkertben

2024.05.01. 08:20

A majálison mint a mókus fenn a fán, oly vidám lesz mindenki a Gyöngyösi Állatkertben

Május elsején gazdag programmal várja a látogatókat a mátraalji állatpark. A majálison sok nyeremény is várja a gyerekeket.

Szabó István

Május 1-jén is remek programokkal készülnek a gyöngyösi állatkertben. Illusztráció

Forrás: Gyöngyösi Állatkert/Facebook

Gazdag programmal várja majálisra szerdán a kicsiket és nagyokat a Gyöngyösi Állatkert

– Éljen május elseje, gyere a Gyöngyösi Állatkertbe! Lesz itt mókus fenn a fán, nálunk kicsi és nagy is oly vidám! Május első napján várunk szeretettel mindenkit családias hangulatú állatkertünkben látványetetésekkel, bemutatókkal, ingyenes gyermekprogramokkal, játékokkal – adta hírül a Gyöngyösi Állatkert a közösségi oldalán.

Közlésük szerint programokból és bemutatókból nem lesz hiány a nap folyamán.

– A májusfa díszítéshez a szalagokat érkezéskor biztosítjuk. A TapiZoo és IllatoZoo révén teszteld tudásod, érints és szimatolj, ha ügyes vagy, megjutalmazunk. Lesz DobálóZoo, hagyományőrző célbadobó játék 10 órától 10 óra 30 percig és 14 órától 14 óra 30-ig. A Tappancsos KalandoZoo sétád során keresd a felfestett tappancsokat, töltsd ki a rejtvényt, és vegyél részt egy sorsoláson értékes nyereményekért. A PecáZoo révén minden megváltott gyermek jegy után egy "berántásra" van lehetőség az állatkertünk tavánál 11-től 11 óra 30 percig, valamint 13-tól 13 óra 30-ig, természetesen műhalakra. Egyes fahalacskák hasa nyereményt rejt. A FóbiáZoo két időpontban ad lehetőséget az állatkert hüllőivel találkozni, megsimogatni, kézbe venni őket és fotózkodni velük egy-egy félórára –  11 óra és 11 óra 30 perc, valamint 13 óra és 13 óra 30 perc között. Egész napos ingyenes arcfestés várja a gyerekeket. A Mátraaljai Vad és Egzotikus Állatmentő Alapítvány standja érdekes egzotikus kisállatokkal lesz tele – tájékoztatott a Gyöngyösi Állatkert a Facebook-oldalán.

Természetesen a látványetetések sem maradnak el, tette hozzá a gyöngyösi állatpark:

  • 9.30 - galléros páviánok
  • 10.30 - gyűrűsfarkú makik
  • 11.30 - szibériai tigrisek
  • 12.30 - sivatagi hiúz 
  • 13.30 - vidrák
  • 14.30 - leopárdok
  • 15.30 - oroszlánok
     

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában