Választás 2024

2024.05.09. 18:22

Egerben és több kisebb településen indít polgármesterjelöltet a Mi Hazánk

Az aláírásgyűjtéssel elégedettek, most már a kampány hátralévő időszakára koncentrálnak

Tari Ottó

– Az aláírásgyűjtést akadály nélkül vettük, így összeállt a Mi Hazánk Mozgalom önkormányzati listája – tájékoztatott Kismihók Tamás, a párt Heves vármegyei elnöke.

Közlése szerint Egerben polgármester-, valamint tíz képviselő-jelöltet indítanak. Egerszóláton és Felsőtárkányban polgármester- és képviselő-jelölttel, Füzesabonyban pedig képviselő-jelölttel készülnek június 9-i megmérettetésre.

Gyöngyösön kilenc képviselőjelölttel, Balaton községben pedig polgármesterjelölttel indulnak a helyhatósági választáson.

Hatvanban nyolc képviselő-jelöltjük indul a körzetekben, de képviselőségre pályáznak jelöltjeik Apc, Petőfibánya, Lőrinci, Boldog, Hort, Atkár, Vámosgyörk, Tarnaörs és Nagyfüged településeken is. Továbbá két helységben független jelöltet támogatnak.

A vármegyei közgyűléshez is sikeres volt a gyűjtés, itt a lista első három tagja Kismihók Tamás, Polyák Katalin és Pintér Elemér.

– Immár a kampány hátralévő részére koncentrálunk – mondta Kismihók Tamás, hozzátéve: május 10-én, pénteken 19 órától Egerben a Líceum előtti téren Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom országos elnöke tart lakossági fórumot.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap)

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában