Felháborító lelketlenség

2024.05.08. 08:58

Ellopták megint a gyöngyösi gyermekfejlesztő központ terápiás nyuszijait

A Menthal Studio Gyermekfejlesztő Központban december óta már ötödször járt tolvaj. A gyerekekre sincs tekintettel a tettes, még a terápiás nyuszikat is ellopták.

Szabó István

A gyöngyösi Menthal Studio Gyermekfejlesztő Központjából ismét ellopták a gyerekek terápiás nyuszijait, adta hírül a központ kedden a közösségi oldalán.

Ismét ellopták a terápiás nyuszikat
Ismét ellopták a terápiás nyuszikat
Forrás: Menthal Studio Gyermekfejlesztő Központ/Facebook

– Felháborító, hogy december óta 5 alkalommal jöttek be az udvarunkra. Elvitték a nyuszikat, akiket a gyerekeink minden nap simogatnak, szeretgetnek, várják őket. Kérjük, ha valaki találkozik a kommentben látható nyuszikkal, akiket ajándékba kaptak a gyerekek nagyon kedves szülőktől, illetve ha valaki találkozik vagy felismeri a videón látható fiatalembert, kérem, jelezzen nekünk, a rendőrségnek vagy a városrendészetnek, mindenki tud róla. Az utóbbi 5 hónapban rengeteg intézkedést tettünk, hogy ezt megelőzzük, akkor is, ha ezt nem posztoltuk – olvasható a gyöngyösi Menthal Studio Facebook-oldalán.

Legutóbb januárban számolt be lopásról a központ a közösségi oldalán. 

– Már egyszer sikerült, remélem még egyszer fog. Lucifer nyuszit újra ellopták a Menthal Studio Gyermekfejlesztő Központból. Megnézték hogy hogy hol a kamera, és úgy másztak be a kerítésen, hogy ne látszódjanak – de odajöttek a kamera felé, hogy megnézzék, hol vannak, így látszódik. Kérlek, ha látjátok valahol újra, várjuk vissza! – állt a központ januári segítségkérésében.

Akkor végül jól végződött a dolog, Lucifer megkerült, miután először a városközpontban látták.

– Szombat hajnal 2 órakor a Fő téren ugrabugrált egyedül. Valószínűleg kiugrott az elrablók kezéből, magától nem megy ekkora távolságot, ha valaki találkozna vele, várják vissza a gyerekek – olvashattuk a Menthal Studio Facebook-oldalán idén januárban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában