Gondosóra

2024.05.08. 08:20

A Gondosóra életet mentett Gyöngyösön, közölte Szókovács Péter

A Fidesz-KDNP és a Városom, szeretlek Egyesület gyöngyösi polgármesterjelöltjének csapat már 400 idős embernek segített beszerezni a Gondosórát. Szókovács Péter köszönetet mondott az életmentőknek.

Szabó István

Éjjel életet mentett a Gondosóra Gyöngyösön, adta hírül kedden Szókovács Péter, a Fidesz-KDNP és a Városom, szeretlek Egyesület (VSZE) gyöngyösi polgármesterjelöltje a közösségi oldalán.

A gondosóra mentett életet Gyöngyösön
A gondosóra mentett életet Gyöngyösön (Illusztráció)
Forrás: Für Henrik/Békés Megyei Hírlap

– Egy Mátrafüreden egyedül élő idős bácsi szenvedett súlyos balesetet otthonában tegnap éjjel, és a karján lévő Gondosórával hívott segítséget. A mentők, a katasztrófavédők, és a rendőrök is a helyszínre érkeztek, és a Gondosóra diszpécserének közreműködésével mentették meg. A VSZE csapata önkéntes szerepvállalásként eddig több mint 400 gyöngyösi idősnek segített a figyelmét felkelteni, igényelni, adminisztrálni, és hozzájutni a kormányzat által ingyenesen biztosított Gondosórához! Köszönet az életmentőknek, köszönet a Gondosóra csapatának, köszönet az önkénteseknek! A bácsinak mielőbbi teljes felépülést kívánunk! – fogalmazott Szókovács Péter.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában