Füredi szervizpont

2024.05.10. 08:10

A Mátra bringásai éjjel-nappal számíthatnak segítségre

Állandóan nyitva tartó kerékpárszerviz állomás készült el Mátrafüreden. A nyitása éppen aktuális, mivel Tour de Hongrie pénteken érkező mezőnye rengeteg bringást vonz a Mátrába.

Szabó István

Mátrafüreden új, állandóan nyitva tartó kerékpárszerviz állomás készült el a Mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisa és a Gyöngyös-Mátra TDM együttműködésében, adta hírül weboldalán a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület. Közlésük szerint a Parádi úton található modern létesítmény kifejezetten azoknak a kerékpárosoknak jött létre, akik a Mátrában tervezett túráik előtt vagy után igénylik kerékpárjaik karbantartását vagy egyszerű felfújását.

A Mátrában szervizpontot is találnak a kerékpárosok
A Mátra Ring kerékpáros teljesítménytúra elindította az idei sorozatot
A Mátrában szervizpontot is találnak a kerékpárosok (Illusztráció)
Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Az új szervizpont minden nap, éjjel-nappal elérhető, így garantálva, hogy a kerékpárosok bármikor hozzáférhessenek a szükséges szervizszolgáltatásokhoz. A projekt megvalósítását a 4 Évszak cégcsoport vállalta, míg a szerelőtornyot a helyi TDM szervezet biztosította. A kerékpárszerviz állomás megnyitása kiemelten aktuális, mivel ezen a héten kerül megrendezésre a Tour de Hongrie kerékpárverseny, amely jelentősen növeli a régióba érkező kerékpárosok számát. Az állomás nemcsak praktikus megoldást nyújt, hanem hozzájárul a régió kerékpárosbarát környezetének fenntartásához is, áll a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület közleményében.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap)
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában