Példaértékű

2024.05.05. 20:32

Újra ingyen adta a lángost a pétervásárai vállalkozó

Kivételes lángosozót tudhat magáénak Pétervására.

Heol.hu

Ha Pétervásárán járunk és Turó Oliverhez megyünk lángost enni, különleges játékban lehet részünk. Ezt azt jelenti, hogy ha három lángost el tudunk fogyasztani meghatározott időn belül, és a mellé a kapott tea adag is elfogy, akkor tízezer forintot nyerhetünk. Természetesen ez közel sem olyan egyszerű feladat, nagyon sok embernek beletört már a bicskája. A napokban az egyik vendég azonban sikerrel járt, a pénzt viszont nem fogadta el. Ehhez kapcsolódik Oliver legújabb akciója, amelyről a közösségi médiában is beszámolt.

– Mint azt tudjátok, volt egy lángos győztes, aki felajánlotta a nyereményét, azaz tízezer forintot rászorulók részére. Én úgy gondoltam, hogy a legjobb helye a Pétervásárai gyermekotthonban lesz. Így 21 darab sajtos-tejfölös lángost készítettem a gyerekeknek! Remélem ízlett! Egészségetekre! - írta posztjában a nagyvonalú vállalkozó. akinek nem ez az első jótékonykodása a környéken.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában