Választás 2024

2024.05.09. 09:31

Egerről beszélt a területfejlesztési miniszterrel Vágner Ákos

Vágner Ákos: Eger érdeke az, ha olyan testület irányítja a várost, amely képes a fejlesztési forrásokat hatékonyan felhasználni.

Heol.hu

Újra helyzetbe kell hozni Egert! Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszterrel egyetértettünk abban, hogy Eger érdeke az, ha olyan testület irányítja a várost, amely képes a fejlesztési forrásokat hatékonyan felhasználni, tette közzé Vágner Ákos a Fidesz-KDNP egri polgármesterjelöltje.

Vágner Ákos egyetért Navracsics Tiborral
Vágner Ákos egyetért Navracsics Tiborral
Forrás: Vágner Ákos/Facebook

– Többé nem fordulhat elő, hogy a közgyűlés marakodása miatt 11 ezer millió forint fejlesztési forrást kelljen visszautalnia Egernek. Nemrég sajnos ez történt. Olyan önkormányzati munkára van szükség, amelynek során a viták helyett a szakmai munka és felkészültség garantálja a projektek megvalósulását.  Egernek sereghajtóból éllovassá kell válnia! Mi ezért teszünk majd minden erőnkkel! Június 9-én csak a Fidesz-KDNP! Hajrá, Eger! – fogalmazott Vágner Ákos.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában