Asztrológia

KOS

KOS

A keddi fényszögek jó lehetőséget kínálnak arra, hogy gyakorold az önuralmat :). Most ugyanis mintha percenként adódnak egy újabb és újabb olyan helyzet, amiben még okod is lenne a "robbanásra". Akkor vagy ügyes, ha most ezt sikerül kikerülni, és viszonylag békében tölteni a napot.

BIKA

BIKA

Kedden az intuíciód vihet a helyes irányba, úgyhogy vedd komolyan. Valaki egy ajánlattal, vagy egy lehetőséggel fog megkeresni. Figyelj az ösztöneidre, mert azok segítségével fogsz tudni elkerülni egy veszélyt.

IKREK

IKREK

Kedden magával ragadhat a hév, és egy fontos kérdésben valakivel vitád adódik. Mielőtt azonban egy hosszabban tartó kellemetlen szituációba keverednél, jól gondold meg, vajon érdemes-e egy amúgy jó emberi kapcsolatot feláldozni ilyen ügyek miatt.

RÁK

RÁK

A Hold még a Halak jegyében jár, ami most túlérzékennyé tesz, és erre jönnek még pluszban a feszültséget keltő hatások. Úgyhogy öveket becsatolni, mert ez most nem lesz egyszerű nap... Próbáld meg felülről kezelni a dolgokat, az működhet!

OROSZLÁN

OROSZLÁN

Ne hagyd, hogy mások mondják meg neked, mi a helyes és mi nem. Ne kételkedj magadban, hiszen most pontosan tudod, hogy mit szeretnél megtenni és annak mi a helyes módja. Ha pedig úgy érzed, hogy a környezeted egy része nem támogat, akkor ezt most egyedül kell véghez vinned.

SZŰZ

SZŰZ

Kedden elégedetlen lehetsz. Ami nem is csoda, hisz úgy érzed, hogy túlságosan is nagy részt vállalsz olyan feladatokból, melyeket nem neked kellene egyedül végezned. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy bizonyos szóbeli megállapodásokat felfrissíts…

MÉRLEG

MÉRLEG

Kedden lehet, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amiben úgy érzed, valaki megpróbál elnyomni és rajtad keresztül lépve a saját érdekei szerint alakítani a dolgokat. Nem kell tétlenül nézned, ha megpróbálnak félreállítani, vagy kihasználni. Állj ki magadért és mutasd, meg, hogy téged sem ejtettek a fejedre.

SKORPIÓ

SKORPIÓ

Úgy látod, hogy egyre inkább felerősödik az áskálódás, pletykálás. ami nap, mint nap folyik körülötted, és ami rossz hatással van a te hétköznapjaidra is... Nem kell beállnod a sorba! Ma fontos leckét, tanulságot tapasztalhatsz meg.

NYILAS

NYILAS

Bár a hétfő volt az év legellentmondásosabb napja, azért a kedd sem egyszerű... Egy érzelmi hullámvasúton érezheted magad leginkább. Lesznek jó és rossz hírek körülötted és te mindkét irányba képes leszel elég jelentősen elmozdulni lelkileg.

BAK

BAK

Kedden lehet valami a levegőben, ami téged folyamatosan arra felé tol, hogy változtass valamin, ami fontos számodra. Az, hogy ez az életed mely területén érződik most a legjobban, az attól is függ, mi az, ami éppen foglalkoztat. Készülj fel azonban, hogy a környezetedben nem mindenki fog maradéktalanul örülni ennek.

VÍZÖNTŐ

VÍZÖNTŐ

Ma nem vagy éppen a topon, de nyugalom, más sem… Így legalább nincsenek versenytársaid. A dolgok körülötted egyébként jól alakulnak, de nem biztos, hogy ma éppen ezt fogod érezni. Most ugyanis fáradtság, levertség jellemezhet.

HALAK

HALAK

Tele vagy tervekkel, ötletekkel, de valahogy egyikbe se kezdtél bele az elmúlt napokban. Mintha lenne egy raktárad, ahol afféle limlomként tárolod azokat a dolgokat, melyeket még eddig nem használtál fel. Itt az ideje, hogy valamelyiket elővedd, és elkezdj vele végre foglalkozni.