Bulvár-celeb

2024.05.09. 15:05

Nocsak! Orosz Barbara egyedül ünnepelte az első házassági évfordulóját

Orosz Barbara az egy éves évfordulójuk napján a műsorvezető szerelmes üzenettel ünnepel, sajnos ezen a napon is egyedül.

Forrás: TV2

Orosz Barbara egy évvel ezelőtt, teljes titokban mondta ki (összesen három alkalommal) a boldogító igent a francia kedvesének, Flornak. A házaspár nem hétköznapi életet él, a férfi épp egy három éves külföldi kiküldetésben dolgozik, ezért csak nagyon ritkán adódik alkalmuk a találkozásra. Ennek ellenére úsznak a boldogságban, vásároltak például egy meseszép házat a Balatonnál, aminek a felújítási munkálatait a Mokka műsorvezetője felügyeli. Innen üzent a szerelmes asszony a távolban lévő férjének az első éves házassági évfordulójuk alkalmából - írja a Bors.

Orosz Barbara magányosan ünnepel

Orosz Barbi eddig minden interjújában elmondta, hogy tökéletesen elégedett ezzel az élettel. 

Mindketten karrieristák és magabiztos felnőtt emberek, akik bíznak annyira magukban és a másikban is, hogy a távkapcsolatuk tökéletesen fog működni. A terveikben természetesen az is szerepel, hogy egy idő után majd fizikailag is összekötik az életüket, de előbb mindkettejüknek el kell érniük a szakmai csúcspontot. 

Bár a műsorvezető nagyon pozitívan látja a jövőt, nyilván nem lehet egyszerű dolga, amikor például egy olyan fontos esemény történik, mint egy házasság évforduló. Barbi a hírek szerint sok sok munkával ünnepelte a jeles napot, este pedig videóhívásban beszélt a férjével. Így oldották meg, hogy együtt örülhessenek a szerelmüknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában