Bulvár-celeb

3 órája

Törvénymódosítást szeretne Zimány Linda, elege lett a fenyegető levelekből

A sztárt korábban zaklató férfit letartóztatták, most azonban újabb halálos fenyegetést kapott.

MW

Linda, úgy tűnik, nem tud megszabadulni a durva zaklatásoktól

Forrás: tv2

A magyar modellt többször is durván zaklatták a közösségi oldalán. Legutóbbi zaklatóját, H. Csabát ugyan Németországban elfogták, és már nincs szabadlábon, de kiderült, hogy van valaki, aki szintén ki akarja irtani a családját.

Zimány Linda örül, hogy a férfi lakat alá került, mert  szerinte jóval átlépett egy határt. Olyan üzeneteket küldött neki, amelyekben arról írt, hogy darabokra töri a csontjait, mindezt felveszi videóra és kirakja az internetre, hogy mindenki lássa, ahogy visít. Azt is mondta, hullazsákba kerülnek majd a szülei és ő is, mert minden magyar celeb ezt érdemli.

A modell, mint elmondta, úgy érezte magát, akár a legrosszabb horrorfilmben. Azonban kiderült, hogy egy másik férfi is zaklatja őt - derül ki az Origo cikkéből. 

Virtuális felületeken, jelen esetben a Instagramon küldözgettek különböző profilokról üzeneteket, hogy hullazsákban fognak hazavinni, felveszik, ahogy összetörik a csontjaimat, és ahogy visítok, azt kamerára veszik. A szüleimet és az egész családomat kiirtják – hogy idézzek. Azt hittem, ez egy embertől jön, mert amikor letiltottam az egyik profilt, hasonló jellegű üzenetek kezdtek el jönni körülbelül egy héten belül egy másikról

– részletezte Linda.


Fotó: Sulyok László / Forrás: MW bulvár

Rágalmak is érték

A közösségi oldalakon többször is valótlan rágalmazásokat írtak a modellről, ami után úgy döntött, hogy bíróságra viszi az ügyet, hiszen ezek a jó hírét is rontják.

„Nálam akkor szokott elgurulni a gyógyszer, ha olyan valótlan állítás történik, ami már megüti a bűncselekmény kategóriáját. Mondjuk, ha valaki megvádol olyan dologgal, ami nem igaz… Például van egy olyan komment, hogy «Zimány Linda ruhamárkája szerintem egy pénzmosoda». Ez rágalmazás, ez becsületsértés, ez az üzletemet bántja, a hitelemet rontja” - fejtette ki a sztár, aki fontosnak tartja, hogy hasonló esetek ne történhessenek meg.

„Szeretném, ha ebben változás lenne a jövőben. Nyilván ez egy bonyolultabb dolog, mert ehhez szerintem a törvényeken is módosítani kéne, szigorítani. Komolyabban kéne venni az embereknek a személyiségi jogait, azt, hogy azok ne sérüljenek. De nem reménytelen!” - hangsúlyozta a Palikék Világa Ilyen az élet című műsorban.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!