Krimi

2024.05.30. 03:35

Megszólalt a verőcei hajóbaleset egyetlen túlélője

Elkerülhető lett volna a tragédia, ha a kishajó vezetője hallgatott volna az utasokra, akik többször kérték, hogy lassítson. Halálfélelmük volt.

MW

Az eddigi információk alapján a szállodahajó legénysége nem is észlelte az ütközést

Forrás: MTI

Fotó: Krizsán Csaba

A Magyarországon élő olasz férfi nem sokkal a baleset előtt ismerkedett meg a csónak magyar utasaival, akik felajánlották neki, hogy Nagymarosról elviszik Vácra. A baleset pillanatában az olasz férfi a motorcsónak hátsó részén állt, arc- és kulcscsonttörést szenvedett. Nemrég engedték ki a kórházból, és már ki tudták hallgatni a rendőrök. 

Az RTL úgy tudja, hogy 

a kihallgatásán azt mondta: egy darabig élvezték a száguldást, de később többen is kérték a vezetőt, hogy lassítson. Heten haltak meg, amikor a motorcsónak szállodahajónak ütközött. 

Szombaton éjjel, Verőcénél történt a szörnyű hajóbaleset, amiben szállodahajónak ütközött egy motorcsónak. A kishajó azonnal elsüllyedt. A motorcsónakban lévő nyolc ember közül egy olasz férfi kiúszott a partra, őt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!