Krimi

2 órája

Hétfőn lesz a 70. születésnapja: kutyájával együtt tűnt el a budapesti idős úr

A családja kétségbeesve keresi Terjéki Ottót és kutyáját, Lizát. A páros még augusztusban tűnt el, Fehérvárcsurgóra tartottak autóval, de nem érkeztek meg.

MW

A fotó illusztráció!

Forrás: Shutterstock

A Metropol információi szerint a Budapest VII. kerületében született, magyar állampolgárságú Terjéki Ottó 2024. augusztus 14-én, szerdán tűnt el. Utoljára Budapest VIII. kerületében, a Mindszenty Bíboros tér mellett, a Rácz Aladár köz környékén látták. Azóta semmi hír a 69 éves férfiról, akit a Budapest VI. kerületi Rendőrkapitányság mellett rokona, Csilla is keres – írja cikkében a Metropol.

Több, eltűnésekkel foglalkozó Facebook-csoportban is olvasható, hogy Ottót augusztus közepe óta nem látta senki. Egyre többen osztják meg ugyanis az erről szóló posztot, amelyet még Csilla tett ki. 

A posztból az is megtudható, hogy Ottó Liza névre hallgató keverék kutyájával indult el otthonról autóval, és a Fejér vármegyei Fehérvárcsurgóra készült. Oda azonban már nem érkezett meg, és azóta semmi életjelet nem adott magáról. A telefonján sem elérhető, ami azóta még csak ki sem csörög.

A rendőrség, valamint Csilla is arra kéri az embereket, hogy aki a Police.hu-n látható (amíg a rendőrség a körözést vissza nem vonja) fotón szereplő férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információja van, jelentkezzen személyesen vagy telefonon bármelyik rendőri szervnél.

Kérlek járjatok nyitott szemmel, és ha látjátok bármelyiket, jelezzétek!

- hangsúlyozta Csilla posztjában:

A rendőrségi körözésből az is kiderül, hogy Ottó 2024. október 28-án hétfőn ünnepeli a 70. születésnapját.

A körözési eljárást lefolytató  Budapesti VI. kerületi rendőrkapitányság értesítési címe: 1063 Budapest, Szinyei Merse Utca 4., telefonszáma: +36-1-461-8141. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!