Celebmustra

2024.02.04. 19:55

5 hevesi híresség, 5 poszt - hajhullás, edzés és szemvizsgálat

Szétnéztünk vármegyénk hírességei közt, hogy olvasóink se maradjanak le arról, mi minden történt velük az elmúlt héten.

Heol.hu

Molnár Miléna a Széchenyi fürdőben járt

Forrás: Molnár Miléna/Instagram

Az egri származású modell, Oczella Eszter ijesztő fotót tett közzé Instagram-oldalán. A képen kihullott hajcsomó látható és a bejegyzése is ezzel kapcsolatos. Megnyugtat mindenkit, hogy sokszor egy semmiség áll a jelenség hátterében. Bejegyzésében jó tanácsokat is megoszt követőivel.

Testvére, Oczella Krisztina egy videót osztott meg közösségi oldalán, amelyből megtudhatjuk, hogyan edz lábra. Láthatóan jól működik.

A gyöngyösi influenszer, Molnár Miléna a Széchenyi fürdőből osztott meg egy képet. A bejegyzésben közli követőivel, hogy valaki beszólt neki, ő pedig nem tudja eldönteni, nem bóknak szánta-e esetleg.

Nemrég írtunk arról, hogy Lola, a hatvani születésű énekesnő hosszú idő útán lett újra szemüveges. Most Instagram-oldalán osztott meg egy videót arról, milyen is volt a szemvizsgálat.

A domoszlói Road zenekar új klipjének sikeréről számolt be Facebook-oldalán. Rövid idő alatt ugyanis több, mint 100 ezer érdeklődő nézte meg a videót.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában