Kirándulás

2024.06.11. 16:13

Playboy nyuszi járt a Mátrában

A modell a közösségi médiában számolt be a kiruccanása legizgalmasabb pillanatairól.

Heol.hu

Egy igazán kalandos és felejthetetlen hétvégét töltöttünk a Residence Ózon Hotelban! Nemcsak a szálloda volt csodás, hanem a környéke is rengeteg élményt tartogatott számunkra! - kezdi beszámolóját Bódi Sylvi az Instagramon.

– Első utunk a Kékestetőre vezetett, ami Magyarország legmagasabb pontja, s a szállástól mindössze 5 kilométerre található. A kilátás egyszerűen lélegzetelállító volt, és a túraútvonalak fantasztikus környezetben vezettek minket. Minden lépésnél újabb és újabb gyönyörű panoráma tárult elénk - részletezte a modell, szépségkirálynő, akit 2002-ben Magyarországon az Év Playmate-jének választották.

Hozzátette, ezután ellátogattak a közeli kalandparkba, ahol rengeteg izgalmas program várt rájuk! Kipróbálták a libegőt, a bobpályát, a függőhidat, és az óriás hintát is. 

Ez a hely tökéletes kisgyerekes családoknak és felnőtteknek egyaránt, mindenki talál magának valami szórakoztatót - hívta fel a figyelmet a posztban.

Bódi Sylvi egy videóval is megörvendeztette követőit: 

Sok hazai híresség célpontja lett a Mátra az utóbbi időben, többek között Zoltán Erika is ott pihent a napokban.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!