Celebmustra

2024.07.21. 19:55

5 hevesi híresség, 5 poszt - Gyász, nyaralás és a kifutók világa

Utánajártunk, mi mindent csináltak celebjeink a héten.

Heol.hu

1. Az egri testépítő, Oczella Eszter szomorú hírt tett közzé az Instagramon. Kiskedvencétől vett végső búcsút.

– Az elmúlt pár hetünk a nagymamámnál született (nemrég még kóbor) mamacicától született kiscicákról szólt. Arról, hogy minél egészségesebb, szebb, boldogabb cicák legyenek, és aztán egy felelős, állatszerető, csupaszív gazdit találjunk mindegyikőjüknek. Hála Istennek ez sikerült is, viszont úgy hozta a sors, hogy a legkisebb tesó betegeskedett, így elhoztam magamhoz pár napra az új gazdájától, hogy kiderítsük, mi lehet a baj. Sajnos bármennyire is szerettük volna és küzdöttünk érte, nem sikerült megmenti, mivel egy olyan rendellenséggel született, amit sajnos műtéttel sem lehetett volna helyrehozni, és megszüntetni a fájdalmait - írta Eszter.

Hozzátette, bár csak 6 és fél hetet töltött velük, óriási űrt hagyott maga után, hiszen annyira szeretetreméltó kis állat volt a 0. perctől, amivel tényleg nagyon ritkán találkozik az ember.

– A könnyekből már egy egész tengernyi összegyűlt, és mint minden veszteséget az életben, ezt is nagyon nehezen fogadom el, miért történt, miért vele, miért így. De 6 hetének minden percét szeretetben töltötte, nem volt egyedül, és a szívünkben tovább él. Szia kiscica, legyél boldog odafent - zárta gondolatait a posztban.

2. Eszter testvére, Krisztina ismét tuti tippeket adott az egészséges életmódhoz, azon belül is a finom ébedekhez. 

– Sokszor megosztom storyban amit épp főzök ebédre vacsira, viszont receptet nem mindig csatolok hozzá, úgy vagyok vele, hogy a képekből úgyis egyéttelmű mi került bele! Most viszont összeszedtem az utóbbi napok ebédeit és leírtam nektek a recepteket is hozzá. Ezek nincsenek kőbe vésve..én mindig a hangulatom és ízlésem szerint főzök, nem mérek mennyiségeket, tehát nyugodtan formáljátok a saját ízlésetekre. Ami jellemző minden étkezésemre, hogy teljes értékű, kiegyensúlyozott makrókkal rendelkezik, összetett szénhidrátok, magas fehérje és mérsékelt zsír! Emellett színes, finom és kielégítő mennyiségű! - hívta fel a figyelmet bejegyzésében a modell.

3. A hatvani énekesnő, Lola kőkeményen készül a Sztárboxra.

– A lényeg, hogy a legnehezebb pillanatokban is maradjunk vidámak. Minden nap egy újabb győzelem együtt, a démonaink ellen. A mottónk: “kemény edzés, könnyű meccs” - írta legújabb posztjában.

4. A szintén hatvani Tündérszép, Balázs Lili Görögországban nyaral. Fotókat és videókat is közzé tett az Instagramon követői legnagyobb örömére.

5. Az egri modell, Baranyi Panni egy divatshow kifutóján tündökölt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!