Celebmustra

2024.07.14. 19:55

5 hevesi híresség, 5 poszt - Örömteli bejelentés a Siroki Kölyöktől

Utánajártunk, mi mindent csináltak celebjeink a héten.

Heol.hu

Örömteli bejelentést tett a Siroki Kölyök

Forrás: Borics Ádám / Facebook

Az egri születésű modell, Oczella Krisztina  egy fantasztikus receptet osztott meg Instagram-oldalán, kiemelte - ha diétáról és zöldség fogyasztásról van szó akkor sokan még mindig az unalmas, ízetlen, saláta evésre gondolnak, pedig 1000+1 módja van egy finom, tartalmas saláta elkészítésének. Ráadásul megosztott néhány trükköt, amik mint írja - tudsz olyan salátát készíteni amit minden egyes nap várni fogsz, hogy elfogyaszd! 

Az egri modell, Baranyi Panna a Tények stábjának adott interjút Balaton Soundról, ahol feledhetetlen élményben volt része, osztotta meg Instagram-oldalán. 

A domoszlói Road zenekar is fesztiválozott a héten, méghozzá a Kanizsa Feszt vendégei voltak. Az elmúlt évek alatt jó néhány alkalommal volt szerencsénk megfordulni ezen a kiváló fesztiválon, de azt gondoljuk ez a mostani kifejezetten erősre sikeredett! Köszönjük a meghívást, az ellátást, a barátságot na és persze a közönségnek a nagyszerű hangulatot - írják Facebook bejegyzésükben. 

A gyöngyösi influenszer, Molnár Miléna egy hangulatos videót posztolt magáról Instagram-oldalán, ahol egy varázslatos virágos mezőn sétál. 

A Siroki Kölyöknek becézett MMA-harcos, Borics Ádám örömteli bejelentést és egy felhívást tett közzé Facebook-oldalán, amivel segítheti sporttársait. Mint írja - örömmel jelentem be, hogy hosszú 8 hónapos amerikai tartózkodásom után visszatérek Magyarországra augusztus 10-én! 🇭🇺 Ezen időszak alatt szeretném folytatni hagyományomat, hogy ellátogatok különböző egyesületekhez, ahol szemináriumok keretein belül osztom meg az Egyesült Államokban szerzett tapasztalataimat és tudásomat más sportolókkal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!