Celebmustra

2024.07.07. 19:55

5 híresség, 5 poszt - egészséges desszert, edzés és drámai smink

Utánanéztünk, mi történt a héten vármegyénk celebjeivel.

Heol.hu

Oczella Krisztina ezúttal is egy egészséges, tápanyagdús édesség receptjével lepte meg követőit

Forrás: Oczella Krisztina/Instagram

Az egri modell, Oczella Eszter egy hosszú bejegyzést tett közzé Instagram-oldalán arról, mire kell figyelni, ha edzeni kezdünk, vagy csak egészségesen akarunk élni. A hosszú listában szerepel az is, hogy annak, hog jó alakunk legyen, fele-fele arányban kell az edzést és az egészséges táplálkozást figyelembe venni. Kiemelte ugyanakkor, hogy a jó edzéstervnek, diétának megvan a maga ára, amivel a befektetett időt, energiát és tapasztalatot fizetjük meg a tanácsadónak, edzőnek.

Az egészséges életmóddal, étkezéssel kapcsolatban Oczella Krisztina sem maradt adósunk. Egy Snickers-ízű desszertkülönlegességet mutat be Instagram-oldalán, amely magas fehérjetartalmú, csokis, ropogós, és szuper egyszerű elkészíteni. 

Az énekesnő és dalszerző Miss Mood a kánikula miatt figyelmeztet mindenkit Instagram-oldalán, hogy a cicákra is figyeljünk a nagy melegben, biztosítsuk nekik a megfelelő mennyiségű folyadékot. Kiemeli, hogy macskák esetében a vese a gyenge pont, éppen a túl kevés folyadékfogyasztás miatt.

Az egri modell, Baranyi Panna ezúttal egy drámai hatású sminket mutat be Instagram-oldalán. Az igazán különleges, merész vonalak hatása garantáltan nem marad el a bulizós nyári éjszakákon!

A gyöngyösi influenszer, Molnár Miléna ezúttal kipróbálta, milyen a sup. Instagram-bejegyzése szerint jó döntés volt. Azt is felfedezte, hogy az evezésen kívü lmire lehet még használni az eszközt.

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!