Heol.hu podcast

2023.04.11. 14:00

Whiskysüvegek szerte-széjjel, másfél tucat ittas sofőrt fogtak 4 nap alatt a rendőrök Hevesben

Tizennyolc ittas sofőrt fogtak Hevesben a rendőrök a négynapos ünnep alatt. Soltész Bálint volt a heol-podcast vendége kedden.

HEOL

Nem unatkoztak az ünnep alatt vármegyénk rendőrei

Forrás: Szántó György/Heves Megyei Hírlap

Sajnos a húsvéti locsolkodáskor nem csak víz és kölni, hanem bizony alkohol is fogy évről-évre a tapasztalatok szerint. Annak érdekében, hogy minél kevesebb baleset származzon ittas vezetésből, a rendőrség húsvétkor fokozottabban ellenőrzi a járművezetőket. Soltész Bálint a heol podcast legújabb adásában elmondta, hogy ezúttal 2329 szondáztatásból 18 esetben jelzett a mérőműszer, így az érintett sofőrök már nem folytathatták autóval útjukat. 

Húsvétvasárnap valószínűleg az Irígy Hónaljmirigy Whiskysüvegek, szerte széjjel kezdetű nótája járhatott a demjéni büfé pultjában dolgozó fejében, ugyanis egy ittas vendég azzal adott hangot nemtetszésének, hogy nem csak a whiskysüveget, de a saslikot is a pult mögé dobta, szitkozódva ordibált. Az esetről Soltész Bálint Heves vármegyei rendőrségi sajtószóvivő számolt be portálunknak. A késő éjszakai incidensben szerencsére senki sem sérült meg, mivel a rendőrök az ittas elkövetőt előállították az egri rendőrkapitányságra.

Szerencsére a húsvéti italozás miatt közlekedési baleset nem történt megyénk útjain a húsvéti hosszú hétvégén.

Hallgassa meg teljes adásunka videa- és spotify-csatornánkon:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában