Baleset

14 órája

Hármas karambol az M3-as autópályán

A tűzoltók áramtalanítják a járműveket a csütörtök délelőtt történt balesetnél.

Heol.hu

Három autó volt érintett Mezőkövesd melletti balesetben

Forrás: Mezőkövesd Képekben/Facebook

Friss:

Baleset történt csütörtökön negyed 11 körül az autópálya felüljárón. Három autó volt érintett, egy, a Budapest felőli lehajtón Mezőkövesd felé kanyarodó Tesla nem adott elsőbbséget a Kövesd felől érkező Volkswagennek, nekiütközött, mire utóbbi irányíthatatlanná vált, előbb a szalagkorlátnak, majd egy Borsodivánka felől érkező Fordnak ütközött. A mentők három könnyű sérültet szállítottak kórház,a az anyagi kár jelentős. A helyszínelés idejére az útszakaszt lezárták, a mezőkövesdi tűzoltók műszaki mentést végeztek, majd takarítottak is a helyszínen - tudta meg a Mezőkövesd Képekben nevű Facebook-oldal.

Korábban írtuk:

Összeütközött három személygépkocsi Mezőkövesd külterületén, a 3302-es út 5-ös kilométerszelvényének a közelében, az M3-as autópálya felüljáróján - adta hírül az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján. A mezőkövesdi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést, melynek során áramtalanítják a járműveket. Borsodivánka felé lezárták az érintett útszakaszt.
Az Útinform tájékoztatása szerint - a 331-es főúton, az M3-as autópálya csomópontjánál több jármű ütközött össze. Az 5-ös km-nél az utat teljes szélességében lezárták. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában