Reakció

2023.06.16. 12:24

Orosz Ibolya szerint Minczér Gábor rinyál munka helyett

Reagált a csütörtöki sajtótájékoztatóra.

Sz. M. L.

Orosz Lászlóné Ibolya válaszolt Mirkoczki Ádám kritikájára

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Végighallgattam Minczér Gábor alpolgármester úr mai sajtótájékoztatóját, amelyet az EVAT Zrt. illetve a Városgondozási Kft. vezetőváltásával kapcsolatban tartott. A 18 percig tartó mesemondást nem kellene kommentálnom, miután azonban ismét a Fidesz-KDNP frakció hibás mindenért (is), néhány gondolatot frakcióvezetőként megosztok az  érdeklődőkkel – reagált az alpolgármester délelőtti sajtótájékoztatójára Orosz Lászlóné a Fidesz-KDNP önkormányzati frakcióvezetője.

 

– Frakciónk nem irányítja sem az EVAT Zrt-t, sem a Városgondozási Kft-t, de egyetlen önkormányzati céget és intézményt sem. Születnek közgyűlési döntések, amelyeket a városvezetés sorozatosan nem hajt végre. A legutóbbi polgármesteri vétó után 15 nappal, de 20 nappal sincs összehívva  a közgyűlés. Mi képviselők mindent megteszünk annak érdekében, hogy kinyisson végre a parkolóház. Az általunk javasoltakat a polgármester megvétózta, így húzza az időt az egriek és a piacon lévő vállalkozások kárára. Pestiesen szólva, nem “rinyálni” kell, hanem dolgozni. Nem sajtótájékoztatókon hisztizni és mindenki másra hárítani a felelősséget, vagy mindenki másban keresni a hibát – fogalmazott a Facebook posztban a frakcióvezető.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában