Természetismeret

2024.01.06. 16:49

A Mátra kincseivel ismerkedhetünk idén is a Harkály Házban

Január 11-én folytatódik a BNPI mátrafüredi látogatóközpontjában a természetvédelmi előadássorozat.

Szabó István

A Harkály Házban január 11-én folytatódik a Mátra kincsei előadássorozat

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Január 11-én folytatódik a Mátra kincsei elnevezésű természetvédelmi, természetismereti előadássorozat a mátrafüredi Harkály Házban, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság (BNPI) látogatóközpontjában, adta hírül közösségi oldalán a mátrafüredi látogatóközpont. Közlésük szerint a 17 óra 30 perckor kezdődő alkalmon Természetvédelmi élőhelykezelések – ahogy mi gondoljuk címmel Magos Gábor, a BNPI természetvédelmi őrszolgálatának vezetője tart előadást az érdeklődőknek. 

– A korábbi évekhez hasonlóan márciusig havi rendszerességgel várjuk az érdeklődőket a Harkály Házban a sorozat előadásaival minden hónap második csütörtök délutánján 17 óra 30 perces kezdettel. Programunk egyaránt szól a természetvédelem iránt érdeklődők és a szakmai közönség számára is. Tartson velünk, ismerjük meg közösen a Mátra természeti értékeit! Előadásainkat követően teadélutánra invitáljuk önöket, ahol kötetlen beszélgetés keretében lehetőség lesz az előadásokkal kapcsolatosan felmerülő kérdések, gondolatok megvitatására. A programon való részvétel ingyenes, viszont előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, amennyiben részt kíván venni az eseményen, küldje el nevét és elérhetőségét a [email protected] e-mail címre, így biztosan számítunk a megjelenésére – tájékoztatott a Mátra kincsei elnevezésű rendezvénysorozatról a BNPI.

 

 

 


 

 

 

 

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ha szeretnének ott lenni, kérjük, írjanak a [email protected] e-mail címre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában