Tömegsport

2024.05.05. 14:24

Ragyogó napsütésben hatvannál is többen teljesítették a FutAbony körét

Meghaladta a hatvanat a nevezők száma a FutAbony – Füzesabony legnagyobb tömegsport rendezvénye – szombati megmérettetésén. A Házasságkötő terem előtti térről rajtolt el a mezőny, szinte nyárias melegben.

Sike Sándor

Kicsik és nagyok is teljesítették a FutAbony körét

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Sike Sándor

A felnőtt férfiak kivételével – ők 6 kilométert futottak – 3 kilométer teljesítettek a résztvevők a klasszikus FutAbony körön. Idén kerékpárral és gyalogosan is lehetett "futni". A szervezők végül 11 kategóriában hirdettek eredményt. 

A győztesek: az ovis fiúknál F. Bíró Márton, a lányoknál Csesznok Zelma. Az iskolásoknál Tóth Kamilla nyert az alsósoknál, a fiúk közül pedig Bíró Bence volt a legjobb. A felsősöknél Korponyi Amura és Csík Nimród lett az "aranyérmes". Ugyanezt a helyezést középiskolásoknál Varga Eszter és Dravecz Márton érte el, A női felnőtt versenyt Földesi Gabriella, a férfit Sipeki László nyerte, a seniorokná Barócsi Szabolcs bizonyult a legjobbnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában