Útinform

12 órája

7 kilométeres a torlódás az M3-ason

Több kilométeres torlódásra számíthatnak az M3-ason autózók csütörtökön.

Palágyi Edit

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a Bag térségében korábban kiépített terelésben jelenleg csak egy sáv járható, emiatt a 48-as és a 38-as kilométer közötti szakaszon egy 7 kilométeres torlódás is kialakult - írja az Útinform csütörtök délben. Aki teheti, az Hatvannál letérve a 3-as főúton kerülhet.

Csütörtökön aszfaltoznak a Hatvan és Bag közötti szakaszon is. A 36-os és a 46-os km között a Budapest felé vezető oldalon lezárták a külső és a leálló sávot, a forgalmat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik, emiatt reggelente rendszeres a torlódás. Hatvan felé, sávelhúzással a külső és a leállósáv járható. A 39-es km-nél lévő Bag csomópontban mind a két irányban biztosított a le- és felhajtás. 

  • a Vásárosnamény vezető oldalon, Hatvan térségében, az 55-ös és a 63-as km között felújítási munkák miatt lezárták a külső és a leállósávot. A forgalom a belső sávon illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé a külső és a leállósáv járható.
  • A Kerekharaszti pihenő kamionos parkolója a Vásárosnamény vezető oldalon aszfaltozás miatt nem használható.
  • Munkához láttak Nagyfüged térségében is. A 86-os és a 91-es km között a Vásárosnamény felé tartókat a belső sávra és a szemközti oldal belső sávjára terelik. Budapest felé a külső és a leálló sáv járható. A munkával összefüggésben a 90-es km-nél a Nagyfüged/Ludas csomópontban a le- és felhajtóágát is lezárták a Vásárosnamény felé vezető oldalon. A kijelölt terelőút a következő 103-as jelű Kál csomópont, írta az Útinform.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában