Templomfelújítás

2 órája

Az államtitkár Gyöngyöspatán egyeztetett

Soltész Miklós egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár a gyöngyöspatai Kisboldogasszony-templom felújításáról egyeztetett. A államtitkár mellett Csuhány Bence, Heves vármegye kormánypárti listavezetője is részt vett a megbeszélésen.

Szabó István

Soltész Miklós egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár pénteken Gyöngyöspatán járt, ahol egyeztetett a Kisboldogasszony-templom felújításáról, és a kapcsolódó egyházi fejlesztésekről, számolt be a közösségi oldalán Maka Attila, a gyöngyöspatai egyházi képviselő-testület elnöke.

– Külön örömünkre szolgált, hogy Csuhány Bence, Heves vármegye kormánypárti listavezetője is részt vett a megbeszélésen. Az örömteli részletekkel jövünk hamarosan! Nincs megállás, folytatjuk! – fogalmazott Maka Attila a Facebook-oldalán.

A találkozóról Csuhány Bence is hírt adott a Facebook-oldalán.

– Soltész Miklós egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkárral, Hevér Lászlóné polgármester asszonnyal, Maka Attilával, a helyi egyházi képviselő-testület elnökével, projektkoordinátorral és Ludányi Ferenc templombíróval áttekintettük a gyöngyöspatai Kisboldogasszony-templom felújításának eddigi eredményeit és a korszerűsítést kísérő egyéb egyházi fejlesztési terveket. A templom teljes rekonstrukciója hazai forrásból valósul meg. Hajrá, Heves vármegye! Hajrá, Gyöngyöspata! – írta Csuhány Bence a közösségi oldalán.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában