Vezetőképző

2 órája

MCC tanulmányútra érkeztek fiatalok Egerbe +fotók

A vármegyei kormányhivatalnál is jártak és dr. Pajtók Gábor országgyűlési képviselővel is tallálkoztak a Mathias Corvinus Collegium hallgatói. Az MCC tanulmányút során a várossal, a közigazgatással ismerkedtek.

Heol.hu

– A kormányhivatal szerteágazó feladat- és szervezetrendszerével is ismerkedtek a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Vezetőképző Akadémia hallgatói Egerben. Ignácz Balázs főispán örömmel beszélt a területi közigazgatás működéséről a tanulmányúton lévő fiataloknak – tette közzé a Heves Vármegyei Kormányhivatal közösségi oldalán az MCC tanulmányútról.

Dr. Pajtók Gábor országgyűlési képviselő is találkozott a hallgatókkal: „Közép-Európa egyik legjelentősebb tehetséggondozó intézménye, általános iskolások és középiskolások számára is elindítja különleges programját Egerben!  Ez nemcsak városunk, hanem a vármegye, s a régió tehetséges diákjai számára nyújt egyedülálló, mentoráción alapuló, ingyenes képzési lehetőségeket. Az MCC programjai segítenek a diákoknak kibontakoztatni a bennük rejlő tehetséget, amely közvetve mindannyiunk boldogulását szolgálja.”

Mint ahogy arról már beszámoltunk, az MCC általános és középiskolás programja idén ősztől indul Egerben. Ötödik osztályos általános iskolások és középiskolás diákok jelentkezhetnek Közép-Európa legjelentősebb tehetséggondozó intézményébe.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában