Könyvtár

2024.07.06. 13:30

Nyáron is pörög az élet a Bródy könyvtárban

A Bródy Sándor könyvtár főként az apróságoknak tartogat izgalmas eseményeket, valamint a fiataloknak táborokat a nyárra. Anyák és gyermekeik közt szorosabb kötelék alakulhat ki a programok alatt.

Heol.hu

A hagyományos könyvtári szolgáltatásokon kívül – amelynek mottója: „gyorsan, pontosan, örömmel” – programjainkkal és kínálatunkkal látogatóink és reménybeli látogatóink igényeihez alkalmazkodunk - tette közzé a Bródy Sándor Könyvtár.

Gyermekek és szüleik hangolódnak egymásra
Gyermekek és szüleik hangolódnak egymásra 
Forrás: Bródy Sándor Könyvtár/Facebook

Programok nyáron:

A Ciróka kör a három évnél fiatalabb gyermekeknek és szüleiknek kínál elfoglaltságot. A mesefoglalkozások – rendszeresen kérhető programok óvodai csoportoknak, osztályoknak, napközis csoportoknak, közösségeknek nyújtanak programot. Állatasszisztált foglalkozások is várnak nyáron a Bródyban. Lesz Kokas-foglalkozás is, ez pedig dr. Kokas Klára zenéből indított személyiségfejlesztő módszere énekléssel, aktív zenehallgatással és szabad alkotással óvodás és kisiskolás korosztálynak.

Lesz emellett Könyves Varrótábor, Kutyatár  elnevezésű nyári tábor is.

A Parkkönyvtár is benépesülhet az Érsekkertben június közepétől augusztus közepéig.

 A könyvtár arra is felhívta a figyelmet, hogy a tagság 16 éves korig ingyenes, és egyszerre 22 dokumentumot tud hazavinni az olvasó egy hónapra. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában