Nyárzárás

2 órája

A legnagyobb retro sztárokkal búcsúzik a Szépasszonyvölgy Szabadtéri Színpad

Három programmal is kedveskednek a szervezők.

Molnár Helga

Koncertekkel, előadással zárul a Szépasszonyvölgyi Szabadtéri Színpad idei szezonja

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Ezen a héten három izgalmas programmal zárul a Szépasszonyvölgy Szabadtéri Színpad idei szezonja, amelyeket kár lenne kihagyni – írja az Eger Város Hivatalos Oldala.

Péntek este hatalmas bulival köszönthetik az őszt és inthetnek búcsút a 2024-es nyári szezonnak. A közkedvelt rendezvényközpontban a 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágerei dübörögnek: a Szezonzáró Retro Fesztivál 20 órakor nyitja meg kapuit. 21 órától a legszerelmesebb dalok előadója, Krisz Rudi lép színpadra, 22 óra 30-tól a magyar hardcore, trance és dance nagykövetei, a Kozmix pörgeti fel a bulit, akiket az ország egyik legismertebb lemezlovasa, Náksi Attila követ éjféltől. A DJ pultot 1 órától a zenéivel gyógyító DR BRS veszi át, aki olyan nagy előadókkal készített közös slágereket, mint Varga Viktor, Zalatnay Cini, Kollányi Zsuzsi vagy a Fekete Vonat és a Halott Pénz.

Szombat este egy utolsó, nagy szülinapi koncerttel zárul a Szabadtéri Színpad idei programsorozata. Az Edda Művek idén ünnepli fennállásának 50. szülinapját és a 2 órás nagykoncerten elhozzák az elmúlt fél évszázad legnagyobb slágereiket: Kölyköd voltam, Kör, Éjjel érkezem, Hűtlen és az Álmodtam egy világot magamnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában