LABDARÚGÁS

2021.01.27. 21:42

A hatvaniak támadója lábtörést szenvedett

Szlovák kapust tesztelt Gabala Krisztián a gyöngyösiek elleni szerdai felkészülési mérkőzésen.

B. Cs.

Czibolya Gábor kiesése érzékeny veszteség a hatvaniaknak

Fotó: Czímer Tamás

FC HATVAN–ENERGIA SC GYÖNGYÖS

3–0 (0–0)

HATVAN: Cellár – Katona R., Markos, Labát, Purzsa, Bárkányi, Virág, Karácsony, Mundi, Kitl, Czibolya, Sárközi. Cserék: Simon, Fellner, Sárosi, Szabó R., Sándor B.

ENERGIA: Iváncsik – Pilinyi, Gulyás, Timon, Sándor B., Tatár, Czéh, Balogh M., Madarasi, Rafael, Péntek. Cserék: Sárándi, Galó, Vass, Berkes, Izsvák, Marosi.

Gólt nem, de egy súlyos sérülést hozott az NB III-as hatvaniak és a megyei I. osztályban éllovas gyöngyösiek összecsapásának első félidei. A 35. percében egy becsúszást követően a házigazdák támadója, Czibolya Gábor lábközépcsont-törést szenvedett, míg ellenfelének, Rafael Bélának a combja bánta a balszerencsés találkozást.

Czibolya Gábor kiesése érzékeny veszteség a hatvaniaknak Fotó: Czímer Tamás

A hatvaniaknál a kapuban megmutathatta tudását Jaroslav Cellár. A 25 éves szlovák hálóőr legutóbb a Komarno gárdájában szerepelt.

GÓL: Simon 2, Mundi.

– Hál' Istennek nagyon messze van még a felkészülés vége – mondta a hatvaniak vezetőedzője, Gabala Krisztián a klub honlapjának. – Tökéletes jelzés volt ez a mai mérkőzés, hogy egy alacsonyabb osztályú csapat ellen, ha játékot kell építeni, mire vagyunk képesek. Nagyon sajnáljuk a sérülést, jobbulást kívánunk Gábornak! Reméljük, mihamarabb visszatérhet közénk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában