Futsal

2024.01.09. 10:21

NB I.-es ellenféllel szemben búcsúzott a kupától az Energia SC

A vendég Kecskemét pár perc alatt döntött a továbbjutásról az Dr. Fejes András Sportcsarnokban.

Sike Károly

Fekete Viktorék (elöl) pénteken a Rubeolával mérkőznek

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Magyar Kupa-mérkőzéssel indult az év az Energia SC Gyöngyös számára, amely az NB III.-as Balassagyarmat legyőzésével jutott a második fordulóba. Az élvonalban ötödik helyen álló Kecskemét azonban már túl nagy falatnak bizonyult.

A férfi Magyar Kupa 2. fordulójában:

ENERGIA SC GYÖNGYÖS–SG KECSKEMÉT FUTSAL 0–15 (0–8)
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok. V.: Tamási P., Tiringer M. (Deme R.)
ESC: Matin B. – Volyák P., Fekete V., Marosi J., Csoszánszki. Csere: Berkes, Besenyei F., Forgács B. Játékos-edző: Berkes László
GÓL: Szabó J. (1., 9.), Pál P. (3.), Miloszavljevics (5., 11., 26.), Fekete M. (8.), Tomics (8.), Suscsák M. (20., 27.), Szabó J. (27.), Bíró A. (29., 37.), Nádudvari B. (32.), Hajnal N. (36.)
BERKES LÁSZLÓ: – Köszönjük a vendégeknek, hogy nem vették félvállról a meccset, s megmutatták, miben kell fejlődnünk. Valós képet kaptunk arról, hogy mekkora különbség van a csapatok között. Ez a profi hozzáállás példamutató lehet mindenki számára.
TOVÁBBJUTOTT: az SG Kecskemét Futsal csapata.

Pénteken bajnoki
Az NB II. Keleti csoportjának küzdelmei január 12-én, pénteken Dunakeszin folytatódnak. A 14. fordulóban 20.30-as kezdettel a tabella harmadik helyén álló Rubeola FC vendégeként lépnek pályára a sereghajtó gyöngyösiek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában