Félmaraton

2024.04.30. 19:20

Ismét jótékonyságból futnak a Tisza-tó körül

Június 1-jén lesz az esemény, még lehet nevezni.

Molnár Helga

Jótékonysági futást szerveznek a Tisza-tó körül

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Ismét megszervezik a Tisza-tó mellett a VII. Tisza-tavi Prohuman Jótékonysági Félmaratont. A június 1-jei eseményre előnevezni még ma, az április 30-án lehet. Ez a hetedik ilyen verseny, amit megrendeznek.

– A segítségetekkel a sarudi gyerekek életének fontos része lett a sport: eveznek, úsznak, egy olyan faluban, ahol a minden napi lét is nagy kihívást jelent a családoknak. Sokat gondolkoztunk, a sarudi gyerekek télen és rossz időben mit sportolhatnának? Egy őrült ötlet és egy kiváló edző, Dávid Péter segítségével a vívás lehet a következő nagy cél, de ehhez szükségünk van Rátok is!

A korábbi évekhez hasonlóan a nevezési díj egy részét jótékony célra ajánljuk fel! 2024-ben ez a sarudi gyerekek vívó felszerelésének megvásárlása.
Várunk minden kicsit és nagyot, kutyást és kutyátlant, fiút és lányt, egészségeset és fogyatékkal élőt az Élményfaluban, Sarudon, hogy a zsúfolt városok helyett a természetben tegyétek próbára magatokat.

Amíg a futók róják a kilométereiket a tavat körülvevő gátkoronán, addig a kísérők és a családtagok is kellemesen szórakozva tölthetik az időt, élvezve az Élményfalu szolgáltatásait, kalandjait, a Kalandpart homokos strandját, ahonnan csak pár lépés felfutni a gátra és biztatni az ellenőrző ponton áthaladó versenyzőket – így írnak az eseményről közösségi oldalukon.

Nevezni az Élményfalu oldalán lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában