Autósport

2024.05.21. 13:14

T-Body-HRT Racing: az egri gokartozók tökéletesen oldották meg a feladatot

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) 2024. évi Gokart-kupa sorozatában a Kecskeméten rendezett 2. forduló jelentette az első olyan országos versenyt az idén, ahol a T-Body-HRT Racing mindhárom versenyzője rajthoz állt.

Bódi Csaba

Igazi csapatmunka eredményeként születtek a T-Body-HRT Racing versenyzőinek kecskeméti helyezései

Forrás: T-Body-HRT Racing

– Az időjáráson kívül minden összeállt, remek formában szerepeltek versenyzőink, és Kalla Krisztiánnak köszönhetően a gokartokra sem lehetett panasz – értékelt a klub közösségi oldalán a T-Body-HRT  Racing vezetője, Tabódy Zoltán. 

– Az időjárásról csak annyit, hogy 15 perccel a rajt előtt még kerekek nélkül álltak a gokartok a boxban, mivel nem tudtuk, hogy esőgumit vagy slick gumit kell feltenni. Olyan is előfordult, hogy öt perccel a rajt előtt tűző napsütésben feltettük a slicket és a rajtrácson már esett is az eső, a tíz perces futam végét pedig újra napsütésben intették le.

A vezető hozztette: pilótáik tökéletesen oldották meg a feladatot.

– Minden időjárási viszonynak megfelelően kezelték gokartjukat, kihozták a maximumot magukból és a technikából is. Ennek meg is lett az eredménye, valamennyi kategóriában a dobogóra állhattunk. Köszönet érte a tagjainkat, mert ez igazi csapatmunka volt – zárta szavait Tabódy Zoltán.

A T-Body-HRT  Racing indulóinak helyezései

Max Junior Aktív: 1. Szőke Martin
GTC Senior Open: 1. Szőke Péter
GTC Senior Open: 2. Tabódy Márton

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában